Τα highlights της ορκωμοσίας: Τα φορέματα, οι χειραψίες και οι selfies του Φίλη

Ποιοι ζήτησαν τις ευχές του Ιερώνυμου(ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τα highlights της ορκωμοσίας: Τα φορέματα, οι χειραψίες και οι selfies του Φίλη

​Με τρεις νενομισμένους όρκους πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων βουλευτών το πρωί του Σαββάτου. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, πρώτα δόθηκε ο θρησκευτικός όρκος παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Ακολούθησε ο θρησκευτικός όρκος στο Κοράνι από δύο μουσουλμάνους βουλευτές και τέλος ο πολιτικός όρκος.

orkos.jpg

Στα αξιοσημείωτα της τελετής ήταν η μεγάλη... «ζήτηση» που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν προσωπικά να ζητήσουν την ευχή του για τις δύσκολες μέρες που έρχονται! Τσίπρας, Μεϊμαράκης και Μπακογιάννη αποθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά την συνομιλία τους με τον Αρχιεπίσκοπο!

nea13.jpgnea555.jpg

Αν και ...Οκτώβριος, το λευκό χρώμα κυριάρχησε στην ορκωμοσία, καθώς πολλές βουλευτίνες, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, το προτίμησαν για αυτή την ξεχωριστή μέρα της ζωή τους! Aρκετές ήταν και οι κυρίες που επέλεξαν ασφαλείς ασπρόμαυρους συνδυασμούς που είναι πάντα in fashion!

lefko.jpglefko22.jpg

lefko24.jpglefko25.jpg

lefko26.jpg

Μια από τις χειραψίες που συζητήθηκαν, ήταν αυτή των κκ Καραμανλή και Λεβέντη. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων – αν και καθιστός- απευθύνει θερμό χαιρετισμό στον πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ.

nea33.jpg

Για ακόμη μια φορά οι κκ Τσίπρας και Καμμένος φρόντισαν να δείξουν σε φίλους και εχθρούς, πως οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

nea2.jpgnea.jpg

Οι δύο εταίροι έστηναν συχνά πυκνά το δικό τους πηγαδάκι για τα τεκταινόμενα, και με χαμόγελο σχολίαζαν τα όσα έβλεπαν!

Μπορεί ο κύριος Μεϊμαράκης να έδειχνε ευδιάθετος και να αντάλλαζε χειραψίες με τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, αλλά και πολλούς βουλευτές του, ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και με τον Αντώνη Σαμαρά. Τι και αν οι δύο άντρες έδειχναν αγαπημένοι κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η εντύπωση που άφησαν το πρωί του Σαββάτου, ήταν διαφορετική!Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μεϊμαράκης, δεν είπε ούτε γεια στον κ.Σαμαρά, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον τελευταίο.

meimarrrrr.jpgmeimas.jpg

meimas2.jpg

sami.jpg

Όταν ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκαν στο... περιστύλιο της Βουλής. «Επ Κυριάκο, τι κάνεις; Ευχαριστημένος;» ρώτησε η κα Μπακογιάννη τον αδερφό της, για να εισπράξει αντί απάντησης ένα χαμόγελο. Είχε προηγηθεί η δημόσια δήλωση της κας Μπακογιάννη για το αν θα στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. «Εννοείται» απάντησε όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, γεγονός που δεν φαίνεται να έπεισε τον κ. Μητσοτάκη, αν κρίνουμε από την αντίδραση του!
do-ki.jpg

Ο υπουργός Παιδείας, ��ίκος Φίλης, «πιάστηκε» από τους φωτογράφους να κρατά το κεφάλι του και να βγάζει selfies!!!

filisss4.jpg

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε η πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη! Με το λευκό, υπέρκομψο φόρεμα της η κα Κεφαλογιάννη μαγνήτισε τα βλέμματα στο Κοινοβούλιο!

olga.jpgolga3.jpg

olga4.jpg

ΦΩΤΟ EUROKINISSI, AΡΧΕΙΟ

Δείτε επίσης:

Ένα από τα gossip της ορκωμοσίας: «Αυτοκόλλητοι» Μητσοτάκης και Άδωνις (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top