«Χάσαμε γιατί δεν … γλείψαμε όσο έπρεπε τον λαό» λένε κάποιοι στο ΠΟΤΑΜΙ

Κάποιοι αμφισβητούν τις επιλογές του Σταύρου Θεοδωράκη

«Χάσαμε γιατί δεν … γλείψαμε όσο έπρεπε τον λαό» λένε κάποιοι στο ΠΟΤΑΜΙ

​Όσο το ΠΟΤΑΜΙ κινείται σε ρυθμούς συνεδρίου, η αυτοκριτική στο κόμμα για το εκλογικό αποτέλεσμα συνεχίζεται με πολλούς βουλευτές του κόμματος να ρίχνουν τις ευθύνες για τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος σε εξωγενείς παράγοντες, όπως η πόλωση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εξαιτίας των δημοσκοπήσεων που προέβλεπαν ντέρμπι.

Πληροφορίες των «Επικαίρων» αναφέρουν ότι ...νυν και πρώην βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ εκτιμούν ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε για ακόμη μια φορά την κομματοκρατία, στρέφοντας την πλάτη στο «καινούργιο» που κομίζει το ΠΟΤΑΜΙ. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι το κόμμα ηττήθηκε επειδή... δεν «έγλειψε» όσο έπρεπε τους πολίτες!!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμη και έμπειροι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αδυνατούν να αντιληφθούν την στρατηγική ήττα που υπέστη το κόμμα τους, κάνοντας λόγο «απλώς» για μεγάλη υποχώρηση που δεν οφείλεται σε κάποιο μεγάλο λάθος, παρά σε μεμονωμένα μικρότερα, ικανά (σσ λάθη) ωστόσο να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

Από την όλη κουβέντα, δεν λείπουν και οι φωνές αμφισβήτησης των επιλογών του Σταύρου Θεοδωράκη, οι οποίες δεν αποκλείεται να πυκνώσουν μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί συνέδριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top