ΣΑΛΟΣ με ειρωνικές αναρτήσεις υπαλλήλου της Γ. Γ. Ενημέρωσης για την μητέρα του Φύσσα

Με παρέμβαση Παππά παραπέμπεται στο Πειθαρχικό

Σάλο προκάλεσαν τα προκλητικά tweets του Πέτρου Κορμικιάρη, δημοσιογρ��φου και στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, για τους γονείς του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Ο κ.Κορμικιάρης, ο οποίος εργάζεται στην Γενική Γραμματεία ως αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης τεχνικής υποστήριξης και υπεύθυνος του τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων, χαρακτήρισε «δακρύβρεχτο μελό» την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, υποστηρίζοντας παράλληλα πως «ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του». Μάλιστα έκλεισε το μήνυμα του γράφοντας: «Βρε Ούστ».

kormikiaris.jpg

Τα tweets του εξόργισαν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος παρέπεμψε τον συγκεκριμένο υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης.

Τι λέει η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:

«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει. Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης».

Παρόλα αυτά, ο κ.Κορμικιάρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δηλώνει... "Οικονομολ��γος-Δημοσιογράφος Υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας-Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης".

kormikiaris-pe.jpg

Δείτε επίσης:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα του Φύσσα: «Πήγα στον νεκροθάλαμο. Προσπάθησα να τον ζεστάνω να σηκωθεί»

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top