Ρουσόπουλος:Αν υπάρξει κίνδυνος διάσπασης στη ΝΔ, θα πρέπει να παρέμβει ο Καραμανλής

"Χρειάζεται οργάνωση για διάχυση των θέσεων και των προτάσεων στην κοινωνία"

Ρουσόπουλος:Αν υπάρξει κίνδυνος διάσπασης στη ΝΔ, θα πρέπει να παρέμβει ο Καραμανλής

​Ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε για όλες τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν βλέπει κίνδυνο διάσπασης στο κόμμα.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ και στους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο κ.Ρουσόπουλος, είπε πως «δεν βλέπω διάσπαση στη ΝΔ, αλλά εάν υπάρξει τέτοιος κίνδυνος, θα πρέπει να παρέμβει ο Κώστας Καραμανλής».

Σύμφωνα με τον κ.Ρουσόπουλο, «ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να είναι βουλευτής της ΝΔ. Είναι λογικό να ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στο κόμμα, αφού υπήρξε αρχηγός της». «Ένας πολιτικός, όπως ο Καραμανλής που είναι ενεργός, έχει άποψη και θέση. Μην ψάχνουμε για Μεσσίες», πρόσθεσε.

Ο κ.Ρουσόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει τις υποψηφιότητες, ενώ επέμεινε πολύ στο θέμα της αναδιοργάνωσης της δομής και των λειτουργιών του κόμματος.

«Χρειάζεται οργάνωση για διάχυση των θέσεων και των προτάσεων στην κοινωνία» είπε, εκφράζοντας την άποψη ότι «Ο πολίτης θέλει πιο συγκεκριμένα πράγματα. Συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ανήκουν στο παρελθόν. Θα έπρεπε να γίνεται ηλεκτρονική συνάντηση μελών».

Κλείνοντας ο κ.Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι «δικαίωμα ψήφου στη ΝΔ θα έπρεπε να έχουν, όλοι όσοι είναι μέλη του κόμματος τους τελευταίους έξι μήνες».

Δείτε τις δηλώσεις του κ.Ρουσόπουλου και αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στη ΝΔ στο βίντεο του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top