Επίθεση στην κυβέρνηση από Γεννηματά: "Δεν φέρνουν επενδυτές, τους διώχνουν"!

"Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης της χώρας"

​Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι δεν έχει σχέδιο, όραμα και προοπτική για την ανάπτυξη και ότι δεν πιστεύει στον κυρίαρχο ρόλο των επενδύσεων στην αγορά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το οτιδήποτε για να δημιουργήσει αρνητικό επενδυτικό κλίμα και έχει έρθει σε σύγκρουση με οποιονδήποτε έχει επενδύσει ή προσπάθησε να επενδύσει, καθαρά για ιδεοληψίες και μικροκομματικές λογικές του» είπε χαρακτηριστικά η κα Γεννηματά, σχολιάζοντας την πρόσκληση του πρωθυπουργού στους έλληνες ομογενείς και επιχειρηματίες στις ΗΠΑ για επενδύσε��ς στην Ελλάδα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού υπενθύμισε τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ στο λιμάνι του Πειραιά, στις Σκουριές και στα περιφερειακά αεροδρόμια, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι αντί της βαθιάς τομής στο κράτος με αξιοκρατία, αποκέντρωση, διαφάνεια παντού, με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και της επιχείρησης, έχουμε: επιστροφή των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, συνεχείς παρεμβάσεις για εγκατάσταση κομματικών εγκάθετων στην Διοίκηση, μέτρα επιβάρυνσης της επιχειρηματικότητας, capital controls στις Τράπεζες, αύξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία, κατάργηση του μειωμένου συντελεστή στα νησιά, αύξηση ΦΠΑ στην εστίαση, πάγωμα του ΕΣΠΑ και των έργων υποδομών κα.

Η κα Γεννηματά ανακοίνωσε ότι σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα αναλά��ει σειρά πρωτοβουλιών εξειδίκευσης και διαλόγου με όλους τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, επιδιώκοντας μια ευρύτερη συμφωνία για την διεκδίκηση και υλοποίησή του Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της χώρας που παρουσίασε στην προεκλογική περίοδο.

Παράλληλα θα αναληφθούν, όπως είπε, πρωτοβουλίες για ένα Σχέδιο Ανάπτυξης για κάθε Περιφέρεια της χώρας, το οποίο θα συνδέεται και με νέες προτάσεις οικονομικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών με τις όμορες χώρε�� σε συγκεκριμένους τομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top