Αδειάζουν πλατείες και πάρκα από πρόσφυγες και γεμίζουν τα γήπεδα; Δείτε τι είπε ο Μουζάλας

«H Αμυγδαλέζα δεν είναι πια κατάλληλη προς χρήση» τόνισε ο υπουργός

Αδειάζουν πλατείες και πάρκα από πρόσφυγες και γεμίζουν τα γήπεδα; Δείτε τι είπε ο Μουζάλας

​«Θα αποφορτίσουμε πλατείες και πάρκα από πρόσφυγες και μετανάστες». Αυτό τόνισε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στον Βήμα FM.

«Έχουμε υποσχεθεί ότι θα φροντίσουμε σαν κυβέρνηση να απαλύνουμε το βάρος από αυτό το τεράστιο προσφυγικό ρεύμα και την εναπόθεσή του στην κοινωνία, η οποία στέκεται αλληλέγγυα. ��ώς θα το κάνουμε αυτό; Αποφορτίζοντας τις περιοχές. Μέχρι τώρα αυτό γίνεται, φτιάχνουμε ένα δίκτυο κι όπου δημιουργείται φόρτος, θα μπορούμε να το αποφορτίζουμε. Μπορεί να χρειαστούν μια-δυο μερες, αλλά θα αδειάσουν τα πάρκα. Προσπαθούμε να αποφορτίσουμε αυτό το πράγμα» δήλωσε ο κ.Μουζάλας, τονίζοντας πως «η Αμυγδαλέζα δεν είναι πια κατάλληλη προς χρήση».

«Θέλουμε λίγο χρόνο γι’ αυτό, πρέπει να δείξετε λίγη κατανόηση... Κέντρα όπως η Αμυγδαλέζα είναι μέσα στις υποχρεώσεις απέναντι στην Ε.Ε. Άρα, η Αμυγδαλέζα δεν θα δουλέψει, αλλά άλλα κέντρα, είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε. Σε αυτά, θα είναι μετανάστες υπό μία κράτηση, η οποία όμως θα σέβεται την αξιοπρέπεια τους και θα είναι επιεικής απέναντί τους. Οι υποδομές της Αμυγδαλέζας δεν ήταν πια καλές. Εγώ πήγαινα σαν γιατρός τότε, όχι ως υπουργός. Δεν ήταν καλές, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Η Αμυγδαλέζα δεν είναι πια κατάλληλη προς χρήση» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Το πρόβλημα δεν λύνεται αλλά… μετακομίζει: απίστευτο αλαλούμ με τους μετανάστες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top