Ασημακοπούλου: «Ο Τζιτζικώστας έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοικεί»

«Εγγυητής της ενότητας του κόμματος είναι η βάση»

​Την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα προτίθεται να στηρίξει η βουλευτής του κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

Σημείωσε μάλιστα ότ�� η εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ πρέπει να γίνει από την βάση του κόμματος και όχι από το Συνέδριο, όπως είχε προτείνει ο Ε. Μεϊμαράκης.

«Εισπράττω από τη βάση του κόμματος, γιατί η βάση του κόμματος είναι αυτή που πρέπει να εκφραστεί αυτή τη στιγμή, ότι ψάχνει για κάτι καινούργιο και φρέσκο. Επειδή ακούω μία συζήτηση για την ενότητα του κόμματος, για μένα ο καλύτερος εγγυητής για την ενότητα του κόμματος δεν είναι οι πολιτικοί εκφραστές του, είτε παραδοσιακά, είτε κοινοβουλευ��ικά, είτε όπως αλλιώς θέλετε. Ο εγγυητής της ενότητας του κόμματος είναι η βάση. Αυτό που θα μας πει η βάση, αυτό θα γίνει», είπε η κα Ασημακοπούλου.

Ερωτηθείσα δε αν η επιλογή του Α. Τζιτζικώστα προκύπτει από την ανάγκη να αποκτήσει το κόμμα έναν αντί – Τσίπρα για αρχηγό, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε:

«Ο κ. Τζιτζικώστας στα μάτια μου δεν είναι αντι-Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας είναι, για εμένα, το προϊόν κομματικού σωλήνα, ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει πειράματα με τη χώρα, του έχουμε δώσει δύο ευκαιρίες για να πειραματίζεται με τη χώρα. Ο κ. Τζιτζικώστας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτός από τη μόρφωσή του, εκτός από το ότι έχει ζήσει στην πραγματική κοινωνία μέσα στην επιχειρηματικότητα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ένας “μικρός” πρωθυπουργός. Έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοικήσει ένα κομμάτι της χώρας. Αυτό το οποίο ψάχνουμε στον αρχηγό και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ακούσουμε ενδελεχώς τι έχουν να πούνε για έναν άνθρωπο, ο οποίος μεθαύριο θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία της χώρας. Για μένα ο κ. Τζιτζικώστας έχει πολλά περισσότερα εχέγγυα απ’ ότι είχε ο κ. Τσίπρας όταν την διεκδίκησε και συγκρίνοντας τα δείγματα γραφής των δύο αυτή τη στιγμή, έχει και μία πολύ καλύτερη πορεία. Οπότε δεν τον βλέπω ως αντι-Τσίπρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top