Μεϊμαράκης: «Η κυβέρνηση δεν έχει άλλη ανοχή από τους πολίτες»

«Υφάρπαξαν την ψήφο του λαού και τώρα ξεχνούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις»

Μεϊμαράκης: «Η κυβέρνηση δεν έχει άλλη ανοχή από τους πολίτες»

​Μπορεί όλοι να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Β. Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, εκείνος όμως, προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος, αρκέστηκε μόνο στο να ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα για τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου που αρχίζουν να εφαρμόζονται από σήμερα.

«Να ευχηθώ καλό μήνα στους κατοίκους των νησιών που λίγο πριν τις εκλογές τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο κ. Καμμένος ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν μπει ο ΦΠΑ. Βέβαια αυτά τα είπαν προ των εκλογών και τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο των πολιτών γιατί τους πίστεψαν, έρχονται και ξεχνούν και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και στο ίδιο ύφος συνέχισε:

«Να πω καλό μήνα επίσης και σε όσους κατοικούν εκεί στην πλατεία Βικτωρίας, όπου κι αυτοί πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση, η οποία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια, όπου αυτό το μήνα δυστυχώς θα έχει φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών. Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός ότι δεν έχουν ανοχή άλλη από τους πολίτες, τους έχουν καταλάβει ήδη και γι’ αυτό δυσφορούν πλήρως».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top