«Φουσκώνει» το Ποτάμι: Συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Στο επίκεντρο του προβληματισμού η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές

«Φουσκώνει» το Ποτάμι: Συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα

​Συνεδριάζει σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του κόμματος, Στ. Θεοδωράκη.

Tην Τετάρτη, ο κ. Θεοδωράκης από την Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν, δήλωσε περήφανος για τη μέχρι τώρα πορεία του Ποταμιού, τονίζοντας ότι κατάφερε πολλά πράγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Παραδέχθηκε πάντως ότι ο ίδιος έκανε πολλά λάθη και δήλωσε ανοιχτός στην κριτική και την αμφισβήτηση, αλλά όχι σε γενικόλογες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Tόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα αυτομαστίγωμα, που ο ίδιος έχει διακρίνει να γίνεται λόγω της μείωσης του εκλογικού ποσοστού του κόμματος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι για ένα χρόνο τουλάχιστον, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν χωρίς δεύτερη κουβέντα όποιο νομοσχέδιο έρχεται στη Βουλή, ενώ σημείωσε ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν προσυμφωνημένη και αν δεν είχαν μπει οι ΑΝΕΛ στη Βουλή θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος υπογράμμισε ότι μια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Ποτάμι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη, καθώς το Ποτάμι διαφέρει από τα υπόλοιπα κόμματα, μιας και δεν πιστεύει στο κομματικό κράτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top