Γεωργιάδης: «Είμαι πολύ κοντά στον στόχο των 50 υπογραφών»

Το καρφί για τον… φίλο του Μάκη Βορίδη

Γεωργιάδης: «Είμαι πολύ κοντά στον στόχο των 50 υπογραφών»

​Την π��ποίθησή του ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει τον στόχο των 50 υπογραφών μέχρι την Παρασκευή, ώστε να είναι και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Α. Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Έχω συγκεντρώσει περίπου 40 υπογραφές. Είμαι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι θα καταφέρω και θα φτάσω έως το τέλος», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και σημείωσε ότι «βασικό στοιχείο είναι ποιος αρχηγός μπορεί να κερδίσει γρήγορα τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και τον αγώνα και με νόημα είπε «είμαι περήφανος που είμαι δεξιός».

«Γιατί ο κ. Τσίπρας να μπορεί να δηλώνει ότι είναι αριστερός και να νιώθει περήφανος γι’ αυτό κι εγώ να μην μπορώ να είμαι περήφανος που είμαι δεξιός; Είμαι δεξιός, δεν αλλάζει και πάντα θα το λέω», είπε.

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ, δεν παρέλειψε να πετάξει και το καρφάκι του για τον Μ. Βορίδη και την απόφασή του να μην τον στηρίξει στην κούρσα της διαδοχής του κόμματος.

«Με τον κ. Βορίδη ήμουν, είμαι και θα είμαι φίλος. Βέβαια οι Αρχαίοι είχαν ένα ωραίο ρητό. Φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει. Πάντως δεν κρατάω κακία σε κανέναν», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top