Αποκαλύψεις Χατζηνικολάου στο STAR για τις διαδικασίες διαδοχής στη ΝΔ

"Θα έρθουν αποχωρήσεις, αν υπάρξουν και άλλες καθυστερήσεις"

Αποκαλύψεις Χατζηνικολάου στο STAR για τις διαδικασίες διαδοχής στη ΝΔ

​Ο… Ανάδρομος Ερμής έχει χτυπήσει και τη Νέα Δημοκρατία! Διαμάχες, καθυστερήσεις, και διαφωνίες δίνουν και παίρνουν με αφορμή τις διαδικασίες για την διαδοχή στο κόμμα, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι θα είναι υποψήφιοι!

Οι εξελίξεις στην ΝΔ βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel με τον σχολιαστή του δελτίου Νίκο Χατζηνικολάου να αποκαλύπτει στην Μάρα Ζαχαρέα ότι «οι υποψήφιοι θα είναι λιγότεροι από αυτούς που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα, διότι δεν βρίσκουν τις υπογραφές, ζορίζονται πολύ να συμπληρώσουν τον μαγικό αριθμό των 50, διότι προφανώς τα μέλη της πολιτικής επιτροπής είναι πιο υπεύθυνα από ορισμένους υποψηφίους».

Σύμφωνα με τον κ.Χατζηνικολάου, «φαίνεται ότι δεν θα είναι υποψήφιοι όσοι αξιοποίησαν την ευκαιρία για να πετύχουν πρόσθετη προβολή στα ΜΜΕ. Τα μέλη της πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ φαίνεται πως έχουν καταλάβει ποιοι αξιοποίησαν την εκλογή του νέου αρχηγού για λίγες ώρες παραπάνω στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα της χώρας και δεν τους δίνουν την υπογραφή τους για την υποψηφιότητα».

Αναφερόμενος στην κόντρα που ξέσπασε ξαφνικά μεταξύ «Μεϊμαρακικών» -«Κυριακομητσοτακικών» για το πόσες μέρες θα διαρκέσει η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων προέδρων, για τον αν δηλαδή η εκλογή προέδρου θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου ή αν θα γίνει σε 2 εβδομάδες, ο κ.Χατζηνικολάου είπε με νόημα «πόσα έχουν να πουν; και αν έχουν τόσα πολλά να πουν... γιατί δεν έκαναν πρώτα συνέδριο, ώστε να συζητήσουν ιδεολογικά και πολιτικά για να ξέρει η ΝΔ ποιον δρόμο θα ακολουθήσει και έπειτα να επιλέξει τον αρχηγό της;».

Όπως είπε ο κ.Χατζηνικολάου, «δύο εβδομάδες είναι αρκετός χρόνος για συζήτηση και για να μένει η χώρα χωρίς αντιπολίτευση στην πιο κρίσιμη στιγμή, δηλαδή την στιγμή που θα περάσουν οι εφαρμοστικοί νόμοι και τα προαπαιτούμενα από την Βουλή, την στιγμή που θα είμαστε μπροστά στην πρώτη κρίσιμη αξιολόγηση».

Η παράταση των διαξιφισμών ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ, εκτίμησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της Real News, μπορεί να οδηγήσει σε εσωκομματικά προβλήματα και πιθανότατα σε ...αποχωρήσεις στελεχών, γι'αυτό και η εκλογή νέου προέδρου δεν θα πρέπει να καθυστερήσει.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top