Ανακοινώνει αύριο την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης

Ποιο στέλεχος δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία παρότι διέθετε τις απαραίτητες υπογραφές

Ανακοινώνει αύριο την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης
Πιθανότατα αύριο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του παρουσιάζοντας τις υπογραφές που τη στηρίζουν και το σχέδιό του για τη ΝΔ , ενώ θεωρεί ότι οι εσωκομματικές εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το πρώτο το οποίο θα κάνω είναι να ξανακερδίσουμε τη μάχη των ιδεών απέναντι σε μια Αριστερά η οποία επικράτησε ιδεολογικά αλλά τελικά και πολιτικά» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star.

Ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με το «Έθνος», στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του φέρεται να «αδειάζει» την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, διαφωνώντας με το ενδεχόμενο διαρχίας και τονίζοντας ότι «είναι αδιανόητο να μην εκπροσωπείται η ΝΔ από τον πρόεδρό της στο Κοινοβούλιο.

Ο Μάκης Βορίδης που συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό επιβεβαίωσε ότι η υποψηφιότητα Άδωνη Γεωργιάδη δεν ήταν προϊόν συνεννόησης μαζί του και εξήγησε γιατί ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, παρότι δεν είχε δηλώσει ότι θα είναι υποψήφια, διέθετε τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών και πολλά στελέχη της ΝΔ την παρότρυναν να κατέβει. Όμως η ίδια δεν το έπραξε, προτάσσοντας την ενότητα της παράταξης και το μέλλον της χώρας.

Τη μάχη συλλογής υπογραφών εξακολουθεί να δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Καθυστέρησα και μπορεί να μου κοστίσει. Έχω μαζέψει 30 υπογραφές» παραδέχθηκε στον Σκάι.

Το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος απέσυρε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top