ΜΗΝΥΜΑ Καραμανλή: «Χρέος όλων η ενότητα της παράταξης»

Ενοχλημένος με την τροπή που έχει πάρει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου

ΜΗΝΥΜΑ Καραμανλή: «Χρέος όλων η ενότητα της παράταξης»

​Έντονα ενοχλημένος είναι ο Κ. Καραμανλής με την τροπή που έχει πάρει η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, κάτι που δεν κρύβει από τους τακτικούς συνομιλητές του.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι οι πολλές υποψηφιότητες βλάπτουν την εικόνα του κόμματος και πιστεύει ότι οι βασικοί «παίκτες» θα έπρεπε από πολύ νωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.

Ο κ. Καραμανλής, αποφεύγει και θα συνεχίσει να μην δηλώνει δημόσια την προσωπική του προτίμηση, πάντως στενοί του συνεργάτες παραπέμπουν στη θετική δήλωση που είχε κάνει για τον Β. Μεϊμαράκη τις παραμονές των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σημειώνουν μάλιστα ότι με δυσκολία κρύβει την οργή του για τον Α. Τζιτζικώστα, ο οποίος επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα, παρά το γεγονός ότι πήρε αρνητική απάντηση από τον ίδιο όταν ρωτήθηκε για τις προθέσεις του, όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη Παρασκευή και το Star .

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι είναι αδιανόητο η ΝΔ να μην εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της στο Κοινοβούλιο και φέρεται να δηλώνει ότι «οι πρόεδροι των κομμάτων και δη της ΝΔ, έγιναν ηγέτες μέσα από τις μάχες που έδιναν στη Βουλή».

Ο ίδιος πάντως επίσημα συνεχίζει να υπογραμμίζει την ανάγκη διατήρησης της ενότητας της κεντροδεξιάς παράταξης , ειδικά σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top