Θεοδωράκης για ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ: Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, ελπίζω όχι την τελευταία

«Ωραία τα ταξίδια, αρκεί να τα προετοιμάζεις και να συμπεριφέρεσαι»

Θεοδωράκης για ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ: Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, ελπίζω όχι την τελευταία

«Ωραία τα ταξίδια, αρκεί να τα προετοιμάζεις και να συμπεριφέρεσαι λίγο υπεύθυνα» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφορικά με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

«Νομίζω ότι η κυβέρνηση, χαμένη στις επινίκιες αγκαλιές, δεν υπολόγισε σωστά πώς έπρεπε να αξιοποιήσει αυτό το ταξίδι. Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω να μην ήταν η τελευταία» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για το 1ο Αναπτυ��ιακό Συνέδριο είπε πως θα είναι ωραίο να συζητήσει με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για θέματα ανάπτυξης: «Το Ποτάμι έχει καθαρές γραμμές για όλα αυτά. Δεν θα μπορέσει αυτή η χώρα να σηκωθεί, δεν θα μπορέσει να προσφέρει στους πολίτες, αν δεν δώσουμε ρόλο στις τοπικές κοινωνίες».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τον 1ο προσυνεδριακό διάλογο μεταξύ στελεχών και εθελοντών του Κινήματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέφερε πως κάθε συνέδριο ξεκινάει από το μηδέν και υπογράμμισε: «Όλοι είμαστε προσωρινοί σε μια μεγάλη ιδέα που είναι να καλυτερεύσουμε τη ζωή των πολιτών».

Δείτε περισσότερα για το θέμα, αλλά και για το συνέδριο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top