Για το… μπάσκετ και τον Γκάλη μίλησαν Τσίπρας-Ράμα!

Είχε όρεξη για αστεία ο Έλληνας πρωθυπουργός στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΟΗΕ

Για το… μπάσκετ και τον Γκάλη μίλησαν Τσίπρας-Ράμα!

Με χαλαρή κουβεντούλα για τρίποντα και καλάθια ξεκίνησε η διμερής συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη με τον Αλβανό ομόλογο του Έντι Ράμα, στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Οι δύο ηγέτες, όσο τα φλας έπεφταν βροχή, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για μπάσκετ μπροστά στις κάμερες, πριν αναλύσουν κατ’ ιδίαν τα σοβαρά ζητήματα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ρώτησε τον κ.Ράμα αν έπαιζε μπάσκετ και ο Αλβανός πολιτικός απάντησε ότι όντως, έπαιζε στη Ντιναμό και την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Δεν παίξαμε ποτέ με την Ελλάδα» διευκρίνισε ο κ.Ράμα, με τον ��πουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά να σχολιάζει χαμογελώντας «αυτό ήταν λάθος», προκαλώντας το γέλιο του κ.Τσίπρα.

«Παίζαμε με συλλόγους. Ήρθε ο Άρης, ο Παναθηναϊκός αλλά έπαιξαν με άλλη ομάδα, με την πρωταθλήτρια της Αλβανίας. Εμείς ήμασταν δεύτεροι, η Παρτιζάν ήταν πρώτη!» συνέχισε ο κ.Ράμα.

Μάλιστα ο κ.Ράμα έκανε ειδική αναφορά στον Νίκο Γκάλη, όταν θυμήθηκε την στιγμή που ο γνωστός μπασκετμπολίστας πήγε στην Αλβανία για να παίξει. Τότε ο κ. Τσίπρας σχολίασε με χιούμορ δείχνοντας τον υπουργό Εξωτερικών, που επίσης ήταν παρών: «Είναι άλλος Νίκος εκείνος... Δεν είναι τόσο εύσωμος, όσο εσύ».

200px-Νίκος_Γκάλης.jpg
Νίκος Γκάλης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top