«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ!

«Σφάζονται» με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την διαφθορά

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ!

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι στις ΗΠΑ αντί να υποστηρίξει την ανάπτυξη, διέπραξε το ακριβώς αντίθετο.

Η Ν.Δ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό πως παρέπεμψε στο αόριστο μέλλον ένα μόνιμο σύστημα φορολόγησης και ότι κατήγγειλε πως υπάρχουν «διεφθαρμένες σχέσεις» στην προσέλκυση επενδύσεων.

«Επιπόλαια, ανεύθυνα και αδίστακτα, σε μια προσπάθεια να υπηρετήσει κομματικές σκοπιμότητες, συκοφαντεί την Ελλάδα, φράζει το δρόμο νέων επενδύσεων και υπονομεύει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια», τόνισε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Μαξίμου: Η Ν.Δ. να εστιάσει στους εσωτερικούς της κλυδωνισμούς

«Τις ευθύνες για την διαφθορά στην Ελλάδα, τις στρεβλώσεις του φορολογικού συστήματος και την ανυπαρξία επωφελών για τη χώρα επενδύσεων, τις χρεώνονται αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο επί δεκαετίες». Έτσι απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στην παραπάνω ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Και ο ελληνικός λαός τους το καταλόγισε με μια βαριά πολιτική ήττα μόλις πριν μερικές ημέρες», τόνισε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Θα συνιστούσαμε στην Νέα Δημοκρατία να εστιάσει στους εσωτερικούς της κλυδωνισμούς και το αλληλοφάγωμα των υποψηφίων αρχηγών της και να περιορίσει τις επικοινωνιακά αξιοθρήνητες επιθέσεις της στον Πρωθυπουργό», κατέληξε το Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top