Ποτάμι: Πιστός στην παλιά λαϊκίστικη συνταγή ο Τσίπρας-Δεν θα φέρει έτσι επενδύσεις

Αδυνατούσε να απαντήσει ακόμη και στα αβανταδόρικα ερωτήματα του Κλίντον

​«Έπρεπε να διανύσει τον ωκεανό ο κ.Τσίπρας για να μάθουμε τελικά ότι το νέο μνημόνιο δεν είναι ούτε πραξικόπημα, ούτε προϊόν εκβιασμού, αλλά ότι "για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα"». Αυτό σχολίασε το Ποτάμι για τις επαφές του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.
Το ΠΟΤΑΜΙ κατηγόρησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ πως «παραμένει πιστός στην παλιά λαϊκίστικη συνταγή».

«Λέει σε όλους αυτό που θέλουν να ακούσουν. Έτσι στους Αμερικανούς είπε ότι για να έρθουν επενδύσεις "πρέπει να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις» συνεχίζει το ΠΟΤΑΜΙ για τον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την «παρέα του Μαξίμου» για απουσία σχεδίου, που θα οδηγήσει σε επενδυτική απομόνωση της Ελλάδας.

«Που θα τις κάνουν (σσ τις επενδύσεις); ποιοι θα τις κάνουν; Οι υπουργοί του, που ομνύουν στον κρατισμό ή τα στελέχη του, που απειλούσαν όσους έρθουν στην Ελλάδα ότι "θα χάσουν τα λεφτά τους"; Οι αοριστολογίες, η απουσία σχεδίου, η αδυναμία του να απαντήσει ακόμη και στα αβανταδόρικα ερωτήματα του Μπιλ Κλίντον -γεγονός που εξέπληξε δυσάρεστα ακόμη και αυτό το φιλικό ακροατήριο- σηματοδοτούν κάτι παραπάνω από την ανικανότητα της"παρέας του Μαξίμου", σηματοδοτούν δυστυχώς την επενδυτική απομόνωση της χώρας» τονίζουν στην ίδια ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top