Ίντριγκα πίσω από το κλειδωμένο γραφείο στη Βουλή: Για όλα φταίει μια γυναίκα!

«Εγώ το κλείδωσα εξαιτίας της» ομολογεί ο γ.γ. της Βουλής – Καμία ανάμειξη η Ζωή

Πολύς ντόρος έχει γίνει με το μυστήριο του κλειδωμένου γραφείου της Βουλής και του «χαμένου» κλειδιού, το οποίο μάλιστα από κάποιους «χρεώθηκε» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αν και η απελθούσα Πρόεδρος της Βουλής διέψευσε κάθε ανάμειξη με το θέμα.

Ενοχλημένος από τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα, ο γ.γ. τη�� Βουλής Γιώργος Θαλάσσης εξέδωσε δελτίο Τύπου όπου εξηγεί ότι πρόκειται για το γραφείο του διευθυντή της βιβλιοθήκης, ότι ο ίδιος είναι που το κλείδωσε και πως για όλα… φταίει μια γυναίκα! Και όχι όποια κι όποια, αλλά αυτή που είχε στείλει επιστολή στην κα Κωνσταντοπούλου ζητώντας της να επιστρέψει το κλειδί!

Ο κ. Θαλάσσης εξηγεί ότι η διεύθυνση της βιβλιοθήκης αποτελείται από 4 τμήματα και υπάγεται απευθείας στον ίδιο. «Η θέση στη διεύθυνση της βιβλιοθήκης είναι προσωρινά κενή μετά τη συνταξιοδότηση του κ. Δρακόπουλου» τονίζει, για να «καρφώσει» στη συνέχεια την προϊστάμενη ενός εκ των τεσσάρων τμημάτων ότι πήγε και εγκαταστάθηκ�� με το έτσι θέλω στο γραφείο του διευθυντή της βιβλιοθήκης!

«Η κ. Δρούλια δεν είναι διευθύντρια, αλλά τμηματάρχης υποψήφια για τη θέση διευθυντή/διευθύντριας, όπως και οι άλλες τμηματάρχες της βιβλιοθήκης» εξηγεί ο κ. Θαλάσσης, ο οποίος προσθέτει με σκληρές εκφράσεις πως «παρόλο που δεν είναι διευθύντρια είχε οικειοποιηθεί το γραφείο της διεύθυνσης κατά τρόπο αήθη, δόλιο και καταχρηστικό για να δημιουργήσει de facto καταστάσεις και να επιβάλει τον εαυτό της στη θέση της διευθύντριας».

«Καμία από τις τρεις συνυποψήφιες της κ. Δρούλια δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί κλειδώθηκε το γραφείο διευθυντή/διευθύντριας και καταλαβαίνουμε τον λόγο» σημειώνει ο γ.γ. της Βουλής στη συνέχεια, ο οποίος σε υψηλούς τ��νους κάνει λόγο για «αντιυπηρεσιακές ενέργειες» και μάλιστα «δείχνει» την κα Δρούλια για την εξαρχής εμπλοκή του ονόματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο θέμα.

«Όσο εξαρτάται από εμένα, το γραφείο αυτό θα παραμείνει κλειδωμένο, ώστε να διαφυλαχθεί και να παραδοθεί στο πρόσωπο που θα επιλεγεί για τη θέση διευθυντή/διευθύντριας. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα με καθιστούσε συνεργό της κ. Δρούλια» καταλήγει ο κ. Θαλάσσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top