Λαφαζάνης: Πύρρειος η νίκη του Τσίπρα – Οι πολίτες δεν ξέρουν ακόμη τι σημαίνει 3ο Μνημόνιο

«Οι εκλογές ήταν εκλογές υφαρπαγής της ψήφου του ελληνικού λαού»

Πύρρειο χαρακτήρισε τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος εκτίμησε ότι σύντομα οι πολίτες θα αρχίσουν να βλέπουν τις επιπτώσεις της εφαρμογής του τρίτου μνημονίου.

«Η νίκη του Τσίπρα είναι Πύρρειος νίκη και αυτό θα αποδειχθεί πολύ γρήγορα διότι ο λαός ψήφισε αλλά δεν γνώριζε τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου το οποίο ήταν το βασικό πρόγραμμα της κυβέρνησης και το οποίο θα εφαρμόσει από εδώ και μπρος» είπε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότη��ας στα Παραπολιτικά FM.

O κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως οι εκλογές ήταν «εκλογές υφαρπαγής της ψήφου του ελληνικού λαού» και πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο ότι ο ελληνικός λαός δεν πείσθηκε ότι υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια και ότι η εναλλακτική λύση αυτή συνδέεται με την έξοδο από την ευρωζώνη και τη διαμόρφωση εθνικού νομίσματος. Αυτό το φοβήθηκε ο ελληνικός λαός, ξένιζε τον ελληνικό λαό αυτή η εναλλακτική πρόταση αφού είχε τρομοκρατηθεί από τους κυρίαρχους κύκλους ότι η διαμόρφωση, η συγκρότηση εθνικού νομίσματος σημαίνει κόλαση για τη χώρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Λαϊκή Ενότητα δεν πρόλαβε να αναδείξει τη δική της πρόταση στο μικρό διάστημα των 20 ημερών ως τις εκλογές: «Αυτή η ��ροεκλογική περίοδος έγινε σε ένα ασφυκτικό κλίμα σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας και δεμένοι είχαν πέσει επάνω για να μας εκπαραθυρώσουν από την Βουλή διότι ο μοναδικός αντίπαλος του σημερινού συστημικού μνημονιακού κατεστημένου είναι η ΛΑ.Ε. Χάσαμε μια μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται, δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με εμάς. Θα μας βρουν μπροστά τους διότι η πραγματικότητα μας φέρνει στο προσκήνιο και τα προβλήματα της Ελλάδας και του λαού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top