H «πασαρέλα» του υπουργικού: Ψήφισαν… μαύρο και καφεδάκι στο χέρι οι κυρίες!

Η υπουργός που ήταν… φωτιά στα κόκκινα και το χτένισμα "επιμελώς ατημέλητο"

H «πασαρέλα» του υπουργικού: Ψήφισαν… μαύρο και καφεδάκι στο χέρι οι κυρίες!

«Μαύρο» έριξαν οι γυναίκες της κυβέρνησης στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο!

Μην φαντάζεστε καμιά κόντρα με τον Αλέξη Τσίπρα, απλά ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις!

Φουλ του μαύρου και casual στιλ με καφεδάκι στο χέρι είχε η κυβερνητικής εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επέλεξε μέχρι και μαύρο παπούτσι και μαύρη τσάντα!

upl560540f7872f2.jpg
Στο μαύρο… πόνταρε και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία επέλεξε office-look, κάνοντας έναν σικάτο συνδυασμό με μαύρο παντελόνι, σακάκι και τσάντα και διακριτικό γκρι τοπ.

upl560540e2a1ba0.jpg
Πιστή στη φούστα παρέμεινε η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία επέλεξε ανοικτόχρωμη σκούρα μπεζ φούστα με καρό σχέδιο, μαύρο σακάκι και μπλούζα και καφέ τσάντα, ενώ οι γόβες της ήταν σε μπεζ χρώμα.

2373895.jpg
Look… «Έλενα Κουντουρά» είχε και η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία ήταν όμως αρκετά πιο casual από την υπουργό Τουρισμού. Η επιλογή της ήταν μαύρο παντελόνι και σακάκι, άσπρο τοπάκι, μπεζ τσάντα και ζεστός καφές στο χέρι, ενώ το χτένισμά της ήταν… επιμελώς ατημέλητο!

2374092.jpg
Με ένα ολίγον… «χτυπητό» ροζ σύνολο (φούστα, μπλούζα, ταγέρ) εμφανίστηκε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Την μονοτονία του έσπαγαν νότες του κίτρινου και του μαύρου, ενώ η επιλογή της να επιλέξει και κόκκινη-φούξια τσάντα, ίσως και να ήταν υπερβολική…

2373871 (1).jpg
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου έδωσε ρέστα με τα στυλάτα γυαλιά ηλίου, ενώ έσπασε τον σκούρο συνδυασμό του μαύρου παντελονιού, της άσπρης μπλούζας και του ασπρόμαυρου σακακίου με μία κατακόκκινη τσάντα.

2374110.jpg

Τέλος, η μοναδική που ξέφυγε από το μαύρο ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία επέλεξε μπεζ παντελόνι και σακάκι, λευκή μπλούζα και καφέ τσάντα.

2374104.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top