«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» σχολιάζει το Ποτάμι για την ομιλία Τσίπρα σε υπουργούς

«Μιλάμε για τους ίδιους υπουργούς που δεν έκαναν τίποτα για επτά μήνες»

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» σχολιάζει το Ποτάμι αναφερόμενο στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στους υπουργούς της κυβέρνησής του.

«"Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια" λέει ο λαός μας και αυτή ήταν η σκέψη όσων είχαν το κουράγιο και το χρόνο να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Τσίπραστους υπουργούς του» αναφέρει σε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι δόθηκαν υποσχέσεις για αποτελέσματα χωρίς κανέναν συγκεκριμένο στόχο.

«Καμιά κουβέντα για τους ανέργους, τους νέους που θα φύγουν έξω, τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα πληρώσουν φόρο ακόμη και με μηδενικό εισόδημα, για τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους λόγω της ευφυούς ιδέας Τσίπρα για capital controls» επισημαίνει το Ποτάμι.

«Μιλάμε για τους ίδιους κατά κανόνα υπουργούς που δεν έκαναν τίποτα για επτά μήνες και ελλείψει άλλων προσώπων ανέλαβαν απλώς να ξαναζεστάνουν τις καρέκλες τους» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top