Κουίκ-Σγουρίδης: Στηρίζουν Δημήτρη Καμμένο

«Αδικήθηκε» είπε ο υφυπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων

Κουίκ-Σγουρίδης: Στηρίζουν Δημήτρη Καμμένο

​Την στήριξή του στον Δημήτρη Καμμένο εξέφρασε ο υφυπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης προσερχόμενος στη Βουλή.

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος και ο πρωθυπουργός με τίμησαν να με βάλουν στη θέση ενός πολύ δύσκολου υπουργείου. Ένα υπουργείο, όμως, που χρειάζεται, για να μπορέσει η χώρα να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης. Το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων πρέπει να βρει έναν δρόμο που θα οδηγήσει ξανά τη χώρα μπροστά» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον Δημήτρη Καμμένο που δεν αναλαμβάνει τελικά τη θέση υφυπουργού στην κυβέρνηση, ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε την άποψη ότι «ο Δημήτρης Καμμένος αδικήθηκε, διότι εξέτασαν μόνο μία πτυχή του ιδίου ως ανθρώπου, διότι, κυρίως, ο κ. Καμμένος είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, οικονομολόγος με μεγάλη δράση, και κοινωνική, και απομόνωσαν ένα μόνο στοιχείο από όσα έχει γράψει ως τώρα. Θεωρώ ότι ήταν άδικο».

Για το ζήτημα του Δημήτ��η Καμμένου ρωτήθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ:

«Πήγα στην ορκωμοσία για να καμαρώσω τον original Θρακιώτη υπουργό σε αυτή την κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ περήφανοι που έχουν τον Παναγιώτη Σγουρίδη στο υπουργικό συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι το πρόβλημα είναι το πώς θα εφαρμόσουμε την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση. Και μέχρι σήμερα οι κουβέντες και ερωτήσεις δεν έχουν να κάνουν με αυτό, αλλά με ένα ζήτημα που έχει κλείσει», δήλωσε και τόνισε ότι ο Δημήτρης Καμμένος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top