Κυρ. Μητσοτάκης: «Δεν είμαι λαγός κανενός. Εγώ κατεβαίνω για να κερδίσω»

«Εάν πίστευα ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος σήμερα για αυτή την δουλειά, δεν θα κατέβαινα»

«Ξέρω ότι πολλοί δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», με αφορμή την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε παράλληλα πως «όσοι περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο το καλύτερο» και τόνισε πως «κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε να φανεί η Νέα Δημοκρατία δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «μέσα στη λίστα αυτών που θα υπογράψουν την υποψηφιότητά μου είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει η πιθανότητα να αποσύρει την υποψηφιότητα του:

«Δεν είμαι λαγός κανενός. Εγώ καταθέτω την υποψηφιότητά μου και κατεβαίνω για να κερδίσω. Δεν πάω για να χάσω. Μπορεί να μην είμαι το φαβορί αλλά κατεβαίνω για να κερδίσω».

Όσο για το αν υπάρχει ένα όνομα που να πιστεύει ότι θα βάλει υποψηφιότητα και αυτό να τον προβληματίζει, είπε:

«Ένα από τα καλά του να κατεβαίνει κανείς πρώτος, η όποια επόμενη υποψηφιότητα θα πρέπει να πει ότι ή εγώ θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά από ότι τα λέει ο Κυριάκος ή θα τα κάνω καλύτερα. Εάν πίστευα ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος σήμερα για αυτή την δουλειά, δεν θα κατέβαινα».

Για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη τόνισε ότι έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα για το κόμμα, στις πρόσφατες εκλογές, δεν ήταν καλό, ενώ σημείωσε ότι όσοι περισσότεροι υποψήφιοι βρεθούν στο δρόμο της διαδοχής, τόσο το καλύτερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top