Μητσοτάκης: Δεν ξέρω αν θα με στηρίξει η Ντόρα, ρωτήστε την!

Έτοιμος για γαλάζιο debate και για επισκέψεις στους τέως προέδρους της ΝΔ

Μητσοτάκης: Δεν ξέρω αν θα με στηρίξει η Ντόρα, ρωτήστε την!

​«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερούν οι ανακοινώσε��ς υποψηφιοτήτων για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας από τη στιγμή που ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εκκίνησε την διαδικασία διαδοχής». Αυτό δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega, μιλώντας για την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

O κ.Μητσοτάκης είπε ότι θέτει υποψηφιότητα επειδή θεωρεί πως πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει πως έχει το σχέδιο και τη θέληση να τα πραγματοποιήσει.

Επανέλαβε την θέση του να συμμετέχουν και οι πολίτες στην διαδικασία εκλογής προέδρου, ενώ δήλωσε έτοιμος για ένα γαλάζιο debate, υπογραμμίζοντας ότι «ένας τέτοιος διάλογος θα είναι βάλσαμο για τη ΝΔ, όποιος κι αν κερδίσει, γιατί θα ειπωθούν αλήθειες που δεν έχουν ειπωθεί εδω και καιρό».

Ο κ.Μητσοτάκης αποκάλυψε πως θα επισκεφθεί τους τέως προέδρους της ΝΔ για να αναζητήσει τη συμβουλή τους, ενώ αναφερόμενος στο όνομα του, κάλεσε τους πολίτες «να δουν τον Κυριάκο πέρα από το όνομα Μητσοτάκης».

Τέλος, στο ερώτημα εάν η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη θα στηρίξει την υποψηφιότητά του, παρέπεμψε στην ίδια για να δώσει την απάντηση και είπε με νόημα: «Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πάρα πολύ στενή προσωπική σχέση, δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top