Θεοδωράκης για Δημήτρη Καμμένο: Λαέ είσαι αχάριστος…

«Τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι;»

Θεοδωράκης για Δημήτρη Καμμένο: Λαέ είσαι αχάριστος…

Με ένα αιχμηρό και ειρωνικό tweet σχολίασε το θέμα που προέκυψε με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου και τις ρατσιστικές αναφορές του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε tweet του στο προφίλ του Ποταμιού που υπογράφει ο ίδιος, ο κ. Θεοδωράκης ζητά να σταματήσει κάποιος τους χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων που «αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της».

«Και τέλος πάντων, τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι; Η αξιοπρέπεια ήταν σύνθημα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου. Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν “οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι”. όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο. Αχάριστε λαέ» καταλήγει ο ίδιος.

Ολόκληρη η δημοσίευση του επικεφαλής του Ποταμιού:

Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;

«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου», αναρωτιόταν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. Έλα ντε; Είναι δυνατόν; Και ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της; Ας τους σταματήσει κάποιος. Περιμένει και ο Νικολόπουλος να γίνει υπουργός στον πρώτο ανασχηματισμό. Αδικία δεν είναι; Και τέλος πάντων, τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι; Η αξιοπρέπεια ήταν σύνθημα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου. Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν «οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι», όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο. Αχάριστε λαέ.

Σ.Θ.

23.9.2015

αζαα.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top