Χρυσοβελώνη:Αν οι αναρτήσεις είναι του Δ. Καμμένου, τότε θα αποχωρήσει και από την ΚΟ των ΑΝΕΛ

Τι είπε για το επεισόδιο που είχε με τον βουλευτή εξαιτίας της ανάρτησής του για το Άουσβιτς

Χρυσοβελώνη:Αν οι αναρτήσεις είναι του Δ. Καμμένου, τότε θα αποχωρήσει και από την ΚΟ των ΑΝΕΛ

​Μπορεί ο Π. Καμμένος να λέει ότι δεν γνώριζε για τα ομοφοβικά, ρατσιστικά και αντισημιτικά tweets του Δ. Καμμένου, όμως η αλήθεια είναι ότι για το tweet με την παραχαραγμένη επιγραφή του Άουσβιτς που έγραφε «Μένουμε Ευρώπη» και η οποία είχε αναρτηθεί στον προσωπικό λογαριασμό του Δ. Καμμένου στο Facebook είχε προκληθεί μέγας σάλος σε όλα τα μέσα, ενώ είχε ξεσπάσει κι ένας τρικούβερτος καυγάς με την εκπρόσωπο του κόμματος, Μ. Χρυσοβελώνη.

Όταν λοιπόν ο Δ. Καμμένος είχε ανεβάσει την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η κα Χρυσοβελώνη την είχε καταδικάσει με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

twitdkammenos.jpg

Αυτό δεν άρεσε τότε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος όταν είδε την εκπρόσωπο του κόμματος στη Βουλή την έπιασε από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να επέμβουν δύο αστυνομικοί για να τον απομακρύνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο κ. Καμμένος φέρεται να είπε στην κα Χρυσοβελώνη να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση του κόμματος, όπως επίσης ότι «σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε», κατηγορώντας την ταυτόχρονα ότι έχει διορίσει δικούς της ανθρώπους σε διάφορους τομείς.

Η ίδια η κα Χρυσοβελώνη, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε τον καυγά, τονίζοντας όμως ότι το περιστατικό έληξε αφού πρώτα ο κ. Καμμένος της ζήτησε συγγνώμη.

«Ήταν ένα ατυχές γεγονός και ακατανόητη η αντίδρασή του απέναντί μου, γιατί γνώριζε καλά ότι πάντα ενεργούσα κατόπιν εντολής του προέδρου του κόμματος», είπε η κα Χρυσοβελώνη, όμως σε ερώτηση για το αν γνώριζε για τα tweets του πρώην υπουργού ο Π. Καμμένος, τόνισε ότι δεν είχε γνώση.

«Είμαι βέβαιη ότι αν είχε γνώση όλων αυτών, το θέμα θα είχε διαλευκανθεί πριν τον προτείνει για τη θέση του υφυπουργού ή δεν θα τον είχε προτείνει καθόλου», είπε.

Μάλιστα όπως σημείωσε, αν αποδειχθεί ότι τα συγκεκριμένα tweets είναι του Δ. Καμμένου, τότε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα προχωρήσει αμέσως στις διαδικασίες, ώστε να αποπεμφθεί και από την ΚΟ του κόμματος.

Μιλώντας, εξάλλου, στην εκπομπή Live U του STAR, η κα Χρυσοβελώνη άφησε αιχμές για τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι η απόφαση για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου ανήκει στον ίδιο και αυτός θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, ενώ υπενθύμισε το επεισόδιο που είχε μαζί του σημειώνοντας πάλι με αιχμές προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι «προφανώς δεν είχε κριθεί ως σοβαρό τότε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top