Π. Καμμένος: «Αν ήξερα για τα tweets δεν θα άφηνα τον Καμμένο να μπει καν στη Βουλή»

«Μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια δεν μπορώ να τον καταδικάσω»

Π. Καμμένος: «Αν ήξερα για τα tweets δεν θα άφηνα τον Καμμένο να μπει καν στη Βουλή»

​Για την παραίτηση του συνεπώνυμού του Δ. Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών και Δικτύων, μετά το σάλο που προκλήθηκε λόγω ρατσιστικών και ομοφοβικών tweets που φέρεται να είχε κάνει στο παρελθόν, μίλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δημιουργήθηκε ένα θέμα από απαράδεκτα και ρατσιστικά tweet, τα οποία ο ίδιος τα αρνείται. Κάλεσε τον Σφακιανάκη. Μέχρι τότε διευκόλυνε με την παραίτησή του το έργο της κυβέρνησης», τόνισε ο υπουργός Άμυνας, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος ο Δ. Καμμένος ισχυρίζεται πως τον λογαριασμό του στο Twitter διαχειρίζονται άλλα 20 άτομα.

«Όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις, η απάντηση ήταν ότι δεν ήταν δικά του, είναι άλλων. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί θέμα ούτε είχα δει εγώ τέτοια tweets ρατσισμού και αντισημιτισμού. Δεν θα είχα αφήσει να μπει στη Βουλή. Αλλά δεν μπορώ να τον καταδικάσω», πρόσθεσε ο Π. Καμμένος και απευθυνόμενος σε όσους επικρίνουν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει, ούτε να κολλήσει σε θέματα που θα τη γυρίσουν πίσω.

«Δεν μπορεί να μένει καμία σκιά, κυρίως σε θέματα ηθικής τάξεως», κατέληξε ο κ. Π. Καμμένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top