Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά… παραίτηση του Μάρκου Μπόλαρη!

Εκφράζει «έκπληξη, απογοήτευση και αγανάκτηση» - Πρώτη ανάρτηση: 24/09/2015, 00:20

Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά… παραίτηση του Μάρκου Μπόλαρη!

Την παραίτηση του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη ζητά με ανακοίνωσή του το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που βάλλει και κατά του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος παραιτήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, σχεδόν δώδεκα ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

«Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την έκπληξη, την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου και του Μάρκου Μπόλαρη. Δεν θεωρούμε, βέβαια, ότι ρόλος του Τμήματος είναι να εκφέρει κρίσεις, να εκφράζει τη συμφωνία ή την απαρέσκειά του σχετικά με τα πρόσωπα που συνθέτουν ένα κυβερνητικό σχήμα. Παρά ταύτα, στις δύο αυτές περιπτώσεις είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε, και μάλιστα δημόσια, καθώς η πολιτεία των δύο συγκεκριμένων προσώπων προσβάλλει έντονα τα δικαιώματα και τις αξίες μας», αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο νυν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διετέλεσε υφυπουργός Υγείας του 2012 με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο και γίνεται λόγος στην υπόθεση με τις οροθετικές ιερόδουλες.

«Η υπουργοποίηση και των δύο θεωρούμε ότι προσβάλλει ευθέως τα δικαιώματα, και τις αξίες μας. Πρόσωπα με τέτοια στάση και απόψεις δεν έχουν θέση σε οποιαδήπο��ε δημοκρατική κυβέρνηση, και πολύ περισσότερο της Αριστεράς», καταλήγει το τμήμα Δικαιωμάτων. ​

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top