Παραίτηση Δ. Καμμένου προαναγγέλλει ο Π. Καμμένος!

Μετά το σάλο με ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια στο Twitter

Παραίτηση Δ. Καμμένου προαναγγέλλει ο Π. Καμμένος!

Την παραίτηση του προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ νέου υφυπουργού ΥΜΟΔ, Δημήτρη Καμμένου, για την υπόθεση των ρατσιστικών και ομοφοβικών σχολίων που φέρεται να έχει κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προανήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης ο Πάνος Καμμένος, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό και αφού είχε προηγηθεί η τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται στις Βρυξέλλες: «μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργ��ς θα διευκολύνει με την παραίτησή του».

csaa.jpg

Πρόκειται ίσως για παγκόσμιο ρεκόρ μικρότερης παραμονής στην κυβέρνηση στην περίπτωση αυτή, καθώς ο κ. Δ. Καμμένος θα έχει παραμείνει υφυπουργός Υποδομών για λίγες ώρες μόλις!

Στο μεταξύ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έγραψε στο Twitter του: «θετική η διόρθωση του λάθους με την παραίτηση του Δ.Καμμένου. Ακόμη καλύτερο, αν είχε ελεγχθεί πριν κ αποφευχθεί. Το πάθημα ας γίνει μάθημα».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η υπουργοποίηση του κ. Δ. Καμμένου προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, τόσο από τα πολιτικά κόμματα, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top