Μ'ένα χρυσό φύλλο αποχαιρέτησε το υπουργείο η Πρωτοψάλτη:"Θα συνεχίσω να τραγουδώ για την χώρα"

Όλα όσα έγιναν στην τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού

​Τα καθήκοντα της ανέλαβε η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με επικεφαλής τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη και την αναπληρώτρια υπουργό αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής, ο κ.Σταθάκης, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη υπουργό Τουρισμού Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που ανταποκρίθηκε στην καρδιά του καλοκαιριού με πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες, και αναφέρθηκε στα ικανοποιητικά αποτελέσματα του τουρισμού, παρά τα capital controls, τόνισε ότι «από δω και περά έχουμε την ισχυρή εντολή να κάνουμε τομές. Η υπόσχεση μας είναι απλή, θέλουμε ισχυρή οικονομική ανάπτυξη με πολύ κοινωνική δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τον κ.Σταθάκη «η κυβέρνηση έχει καθαρή εντολή να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε, σε μία δύσκολη περίοδο και παρά τις δύσκολες συγκυρίες ο απολογισμός για τον ελληνικό τουρισμό είναι εξαίρετος».

Η κα Κουντουρά απ�� την πλευρά της ευχαρίστησε την κα Πρωτοψάλτη για το έργο της, επισημαίνοντας ότι είναι η καλύτερη πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού. Αναφερόμενη στις δράσεις του υπουργείου τόνισε ότι «στόχος είναι να δουλέψουμε, για να αποδώσει η στρατηγική για τα επόμενα χρόνια, ώστε κάθε χρόνο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα για τον τουρισμό».

Η υπηρεσιακή υπουργός τουρισμού, φορώντας ένα ...χρυσό φύλλο στο λαιμό της, δήλωσε πως ήταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσει τη θεσμική λειτουργία του Συντάγματος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις δράσεις του υπουργείου το προηγούμενο διάστημα. Όπως είπε, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα και ειδικά σε συγκεκριμένα νησιά. Γι' αυτόν τον λόγο, ανάφερε ότι συστάθηκε ειδική ομάδα, που καταγράφει τις επιπτώσεις στα νησιά, που δέχτηκαν τον κύριο όγκο των μεταναστών, ενώ, ήδη, έχουν ξεκινήσει δράσεις προβολής αυτών των νησιών στο εξωτερικό.

Η υπηρεσιακή υπουργός και αγαπημένη τραγουδίστρια, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλο, την Υπηρεσιακή Πρωθυπουργό κα Θάνου και τον υπουργό κ.Νίκο Χριστοδουλάκη για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν, δήλωσε «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια με δύναμη, ευαισθησία, δημιουργία και αγάπη γι’ αυτήν την καρδιά της Ελλάδος... το Υπουργείο Τουρισμού. Εγώ θα συνεχίσω να τραγουδώ για την Ελλάδα...».

Δείτε περισσότερα για τις παραδόσεις -παραλαβές υπουρ��είων στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top