Έξαλλοι Ραχήλ και Τατσόπουλος από την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου

«Πόσο πιο χαμηλά;» - «Ντράπηκα» - «Ακροδεξιός φασίστας στην αριστερή κυβέρνηση»

Έξαλλοι Ραχήλ και Τατσόπουλος από την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου

Έξαλλους έχει κάνει τη Ραχήλ Μακρή και τον Πέτρο Τατσόπουλο η υπουργοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου.

Και οι δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του, θυμίζοντας τη δημοσίευση που είχε κάνει ο κ. Καμμένος στο facebook προ του δημοψηφίσματος, παραφράζοντας φωτογραφία από το Άουσβιτς και βάζοντας την είσοδο του πρώην στρατοπέδου συγκέντρωσης το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη».

«Τι εννοεί ο υπουργός σου Αλέξη Τσίπρα; Ευτελίζει το ολοκαύτωμα εκατομμυρίων ανθρώπων. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε» γράφει –μεταξύ άλλων- η Ραχήλ Μακρή και χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο «ακροδεξιό φασίστα που έγινε υπουργός στην κυβέρνηση της Αριστεράς».

1122.jpg
Μάλιστα, προτείνει στον πρωθυπουργό την επόμενη φορά να συγκυβερνήσει με τη Χρυσή Αυγή!

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μάλιστα αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τα νεκρά θύματα του Άουσβιτς κάνοντας λόγο για «αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση».

«Πριν από λ��γη ώρα είδα στο Κανάλι της Βουλής ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ για το Γκέτο της Βαρσοβίας. Και αμέσως μετά είδα ότι ο κύριος αυτός μόλις υπουργοποιήθηκε στη νέα μας αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση. Και ντράπηκα. Κι ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους νεκρούς του Γκέτο. Έστω και με 73 χρόνια καθυστέρηση. Αναδρομικά. Για όσους μικρόνοες κάνουν καριέρα στη δική μου πατρίδα φτύνοντας πάνω στους δικούς τους τάφους» τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές με το Ποτάμι.

tatsopoulos_tatsopoulos_8888.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top