Επιστολή στην Ζωή:Δώστε μας πίσω το κλειδί που πήρατε απ’ τη Βουλή-Κωνσταντοπούλου:Τι είπατε;

Eδώ το 207, εκεί το 207 που είναι τελικά το κλειδί 207;

​Το κυνήγι του χαμένου… κλειδιού φαίνεται να παίζουν κάποιοι τις τελευταίες μέρες στην Βουλή! Την ώρα που οι κακές γλώσσες θέλουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει αλλάξει κλειδαριά στο γραφείο της για να μην μπορεί να μπει κανείς, μια επιστολή-ΦΩΤΙΑ από την διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής έρχεται να δώσει και άλλη «τροφή» για κουτσομπολιό και ….κλειδόκυνηγητό!

Με την επιστολή αυτή, η οποία έχει ημερομηνία 1 Σεπτεμβρίου 2015 (2 εβδομάδες πριν τις εκλογές), προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής, της ζητά να επιστρέψει το κλειδί της βιβλιοθήκης με τον αριθμό 207.

«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στο χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης…. Ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της βιβλιοθήκης της Βουλής. Εκεί μεταξύ άλλων, φυλάσσονται το ασημένιο Ευαγγέλιο και το Κοράνιο, στα οποία ορκίζονται και έχει ορκισθεί το Σώμα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ως σήμερα, αλλά και το αρχείο του διευθυντού της βιβλιοθήκης» τονίζεται στην επιστολή.

«Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207» καταλήγει η κα Δρούλια και παρακαλεί να επιστραφεί το κλειδί του γραφείου.

Μέσω twitter έκανε σχ��λιο η Ζωή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν ότι "καπάρωσε" σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο, που κλειδώνει και ξεκλειδώνει με το περίφημο κ��ειδί 207 της παραπάνω επιστολής, μέσω twitter έγραψε «Εκείνοι που άλλα λένε κι άλλα κάνουν, δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με το ότι κάποιοι-ες άλλοι-ες τηρούν το λόγο τους και πράττουν ανάλογα».

zoi.jpg
Δείτε περισσότερα για το θέμα αλλά και για την συγκίνηση της Κωνσταντοπούλου με αφορμή το χρέος στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top