Απ'τα θρανία,τους καπνούς και τα νηπιαγωγεία στα βουλευτικά έδρανα:ΔΕΙΤΕ τα πρωτάκια της Βουλής

Είναι νέοι, ωραίοι και έτοιμοι να παλέψουν για τον λαό

Απ

​Είναι νέοι σε ηλικία, συγκέντρωσαν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, τα βλέμματα πάνω τους και θα βρεθούν για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Κάποιοι δηλώνουν αμηχανία, ενώ όλοι είναι έτοιμοι να ριχτούν στη δουλειά!

565474.jpg

Γεωργία Γεννιά

O λόγος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη και Αναστάσιο Μεγαλομύστακα, που μίλησαν στο Star για τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τα... βιογραφικά τους!

Η κα Γεννιά ως εκπαιδευτικός τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της άκουγε παιδικές φωνές μέσα στην τάξη, τώρα δήλωσε στο Star πως αισθάνεται αμήχανα για το πόσα μπορεί να προσφέρει και πόσο μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. O 8χρονος γιος της, λέει, ανυπομονεί να την δει στην Βουλή!

Ο Μάριος Γεωργιάδης, ο βουλευτής που εξέλεξε η Ένωση Κεντρώων στην Α' Αθηνών εξαρχής συγκέντρωσε τα βλέμματα -αφού.. πέρα από το συμπαθητικό παρουσιαστικό του -είναι και γιος της συζύγου του κ.Λεβέντη, από τον πρώτο της γάμο. Είναι ο εξ απορρήτων του προέδρου, ενώ έως τώρα εργαζόταν ως manager σε εταιρεία ...καπνικών προϊόντων

marios-g-19.jpg82a45ae0214015d3a9eabbc495704c8b_S.jpg
M.Γεωργιάδης �� Α.Μεγαλομύστακας

Από την Ένωση Κεντρώων την προσοχή λόγω… ονόματος τράβηξε ο βουλευτής Αναστάσιος Μεγαλομύστακας. Ο 27χρονος νηπιαγωγός είχε εκλεγεί στη θέση του δημοτικού συμβούλου Σερρών.

Ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που σε ηλικία μόλις 36 ετών εξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ενώ στις εκλογές τέθηκε επικεφαλής του κοινού ψηφοδελτίου Επικρατείας ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

theoxaro-thumb-large-thumb-large.jpg

Θ.Θεοχαρόπουλος

Όπως είπε στο Star, ο κ.Θεοχαρόπουλος είναι ώρα «να μιλήσουμε με αλήθειες. Να μην μετράμε το πολιτικό και κομματικό κόστος».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top