Ν. Χατζηνικολάου: εσωκομματική αντιπολίτευση οι «53» πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι ενδείξεις ότι θέλουν να καταλάβουν την θέση της Αριστερής Πλατφόρμας

Στις ενδείξεις ότι παρά την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας και την ατυχή εκλογική δοκιμασία της ΛΑΕ, διαμορφώνεται πλέον ένας νέος πόλος εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, Νίκος Χατζηνικολάου.

Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις της αποκαλούμενης «ομάδας των 53» που δείχνουν ότι οι βουλευτές και τα στελέχη που την απαρτίζουν θέλουν να παίξουν τον ρόλο της Αριστερής Πλατφόρμας στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα για άρνηση ορισμένων εκ των μελών της να δεχθούν αξιώματα που τους προτάθηκαν, στο πλαίσιο του σχηματισμού της νέας κυβέρνησης.

Όπως πρόσθεσε ο Ν. Χατζηνικολάου, «αυτό είναι ένα κακό νέο, που ας ελπίσουμε ότι δεν θα επηρεάσει την εσωτερική λειτουργία της κυβέρνησης και τις κρίσιμες ψηφοφορίες στην κοινοβουλευτική ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top