Με τσίπουρα, κλαρίνα και το «τραγούδι του Τσίπρα» το έκαψαν οι συγχωριανοί του πρωθυπουργού

Παραδοσιακό γλέντι μέχρι πρωίας στην Ήπειρο-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

​Με τσίπουρο, μεζέδες και ζωντανή παραδοσιακή μουσική γιόρτασαν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στο ορεινό χωριό των Τζουμέρκων στην Ήπειρο. Οι κοντοχωριανοί και οι συγχωριανοί του πρωθυπουργού, καθώς η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα είναι από το Αθαμάνιο Άρτας, το έκαψαν με το που είδαν το exit poll και το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα!

1.jpgEpirus_Kalarrytes_Desyllas-20140926-184444.jpg

Σύμφωνα με το Έθνος, στο καφενείο του πρώην προέδρου της Κοινότητας και ξαδέλφου του Αλέξη Τσίπρα Σπύρου Φώτη(στα Τζουμέρκα), ο δημοφιλής τραγουδιστής και οργανοπαίκτης Χρήστος Φωτίου, έπαιζε και ξανάπαιζε το άσμα, που γράφτηκε για τον κύριο Τσίπρα τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν κέρδισε πρώτη φορά τις εκλογές!

tragoudi.jpg

«Στην Άρτα στ' Αθαμάνιο, Δευτέρα πριν να φέξει βγάλαμε πρωθυπουργό, τον Τσίπρα τον Αλέξη… Και σε στεριά και θάλασσα, πάλι να ξαναφέξει, ξανά να φέρεις τη χαρά γεια σου λεβέντη Αλέξη» τραγούδαγαν οι Ηπειρώτες και χόρευαν και τσούγκριζαν μέχρι το πρωί της Δευτέρας!

Tzoumerka_Desyllas-20140926-184423.jpg

Από το γλέντι έλειπαν η Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φιλιούνταν και αγκαλιάζονταν με τον Πάνο Καμμένο στην πλατεία Κλαυθμώνος !

Ακούστε το κομμάτι από τον κ.Φωτίου, όταν το είχε τραγουδήσει στο Star τον περασμένο Ιανουάριο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top