Δεν θέλει άλλους… Βαρουφάκηδες ο Παπαδημούλης: Να μιλούν λιγότερο στα κανάλια οι νέοι υπουργοί

«Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση»

Δεν θέλει άλλους…  Βαρουφάκηδες ο Παπαδημούλης: Να μιλούν λιγότερο στα κανάλια οι νέοι υπουργοί

«Η νέα κυβέρνηση Τσίπρα με έναν ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο συνεκτικό, πολύ πιο ενωμένο και έναν Τσίπρα πολύ σίγουρο, πολύ πιο γειωμένο και προσγειωμένο καλείται να φέρει αποτέλεσμα» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και ανοίξει το θέμα της μείωσης του χρέους. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε σταδιακή απεμπλοκή από τα capital controls.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επεσήμανε ότι χρειάζεται προσοχή για τις επιλογές των προσώπων και ειδικά στα κρίσιμα πόστα «γιατί στην προηγούμενη περίοδο έγιναν λάθη» και πρόσθεσε: «Πρέπει να φτιάξουμε μια κυβέρνηση όπου οι υπουργοί πρέπει να δουλεύουν περισσότερο και να μιλούν λιγότερο στα κανάλια».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη νέα κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει αντιπρόεδρος: «Πιστεύω ότι από αυτή τη θέση βοηθώ περισσότερο και τη χώρα μου και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τη Λαϊκή Ενότητα εκτίμησε ότι «αποδοκιμάστηκε πολύ ηχηρά η επιλογή της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και ότι «η επιλογή της δραχμής δεν έχει πολύ ισχυρά κοινωνικά ερείσματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top