«Προποτζίδικο» είχαν κάνει την Κουμουνδούρου για τις εκλογές: Έπαιζαν στοιχήματα για το νικητή

Ποιος κύριος έπεσε μέσα στις προβλέψεις-Δείτε το εύστοχο σχόλιο της Μάρας Ζαχαρέα

«Προποτζίδικο» είχαν κάνει την Κουμουνδούρου για τις εκλογές: Έπαιζαν στοιχήματα για το νικητή

​Ανάμεσα στα γλυκά και τα ποτά που υπήρχαν στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα βρισκόταν και ένα χαρτί, το οποίο αν και εκ πρώτης όψεως δεν σου γέμιζε το μάτι, παρατηρών��ας το καλύτερα καταλάβαινες ότι έχει…. ιδιαίτερη σημασία! Επάνω του ήταν αποτυπωμένα τα… προγνωστικά που έκαναν για το εκλογικό αποτέλεσμα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

xarti.jpg

Αν δείτε τα νούμερα που αναγράφονται, γρήγορα θα καταλάβετε, ότι κανείς στην Κουμουνδούρου –ούτε καν ο Τσίπρας- δεν φανταζόταν την τόσο άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου! Οι περισσότεροι μιλούσαν πριν το exit poll και την εκτίμηση αποτελέσματος για 3-4 μονάδες διαφορά και μόνο ένας έπεσε μέσα, ο Μανώλης Πετσίτης!

Ποιος είναι ο κύριος;

Πρόκειται για έναν στενό συνεργάτη και παλιό συμμαθητή του Νίκου Παππά, ο οποίος έβλεπε τη διαφορά στις επτά μονάδες και μάλιστα εκεί ακριβώς που πήγαν τα δύο κόμματα: έδινε τη ΝΔ στο 28% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 35%!

Αλέξης Τσίπρας ήταν πιο προσεκτικός: έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ 32,5% και στη ΝΔ 29,5%.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν λίγο πιο κοντά στην τελική διαφορά, δίνοντας 33% και 29% αντιστοιχα.

-Ακόμη πιο κοντά στη διαφορά ήταν ο Θόδωρος Μιχόπουλος, ο οποίος όμως έμεινε μακριά από τα τελικά ποσοστά, αφού έβλεπε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 31% και τη ΝΔ στο 26%.

Αν και δεν φαίνεται τι έδιναν στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αμφότεροι έβλεπαν τη ΝΔ στο 29%.

Ένα στέλεχος που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και πιθανόν να ήταν εκείνος που οργάνωσε την καταγραφή των προβλέψεων, βάζοντας το όνομά του πρώτο, έδινε στη ΝΔ 31%, αλλά ούτε εδώ διακρίνεται το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ!

Μάρα Ζαχαρέα: Nα φωνάξουμε τον Πετσίτη στο exit poll!!!

mara.jpg

Τα στοιχήματα των… Συριζαίων συζητήθηκαν και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου, Μάρα Ζαχαρέα, η οποία απευθυνόμενη στον Νίκο Χατζηνικολάου, του είπε «Τον κύριο Πετσίτη, πρέπει να τον φωνάξουμε την επόμενη φορά στο exit poll».

Ο κ.Χατζηνικολάου, αφού συμφώνησε, χαμογελώντας είπε στην κα Ζαχαρέα «Τον προτιμώ σίγουρα από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων! Ο άνθρωπος έπεσε στον πόντο επάνω!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top