Θεοχαρόπουλος: «Οι συνεργασίες είναι ο δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων»

Θετική η αποτίμηση για το αποτέλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

​«Στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ αποδείξαμε έμπρακτα ότι oι συνεργασίες είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μας επιβράβευσαν», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν τον συνδυασμό και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

«Κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος και σημείωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη γίνεται αφετηρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συνεχάρη τον Α. Τσίπρα για την νίκη του κόμματός του, επεσήμανε όμως ότι «τα προβλήματα της χώρας είναι πολυσύνθετα και απαιτούνται εθνική συνεννόηση και συνεργασίες. Η επίλυση τους απαιτεί αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα. Η πραγματική οικονομία είναι σε άθλια κατάσταση, τα προβλήματα της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας της ελληνικής οικογένειας είναι οξυμένα. Ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης είναι απαραίτητο για να υπερβεί η χώρα την κρίση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top