Ποιοι εκλέγονται σε Α΄ και Β΄ Αθήνας

Τα ονόματα με την ενσωμάτωση στο 56%

Ποιοι εκλέγονται σε Α΄ και Β΄ Αθήνας

​Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 56% της Επικράτειας έχουν αρχίσει να βγαίνουν και οι βουλευτές που εκλέγονται από τα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή.

Έτσι, στην Α΄ Αθήνας από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Α. Φλαμπουράρης, Γ. Σακελλαρίδης, Ν. Βούτσης και Ν. Φίλης, ενώ από τη ΝΔ φαίνεται να εκλέγονται η Ο. Κεφαλογιάννη, ο Β. Κικίλιας, η Ντ. Μπακογιάννη και ο Ν. Κακλαμάνης.

Από το ΚΚΕ από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνεται να εκλέγεται η Λ. Κανέλλη και από το Ποτάμι ο Σ. Λυκούδης.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη εκλέγει τον Κώστα Σκανδαλίδη, η Ένωση Κεντρώων τον Μάριο Γεωργιάδη και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την Έλενα Κουντουρά.

Στη Β΄ Αθήνας από τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να εκλέγονται οι Ε. Τσακαλώτος, Π. Κουρουμπλής, Ν. Παππάς, Γ. Μπαλάφας, Π. Σκουρλέτης, Ν. Ξυδάκης, Ν. Τόσκας, Χ. Παπαδόπουλος, Γ. Δημαράς, Γ. Θεωνάς, Χ. Σπίρτζης, Β. Κατριβάνου, Χ. Καφαντάρη, Γ. Τσιρώνης, Ε. Αυλωνίτου, Α. Καββαδία και Σ. Παναγούλης.

Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος και στο Ηράκλειο ��αι όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία οι Ν. Δένδιας, Κ. Μητσοτάκης, Α. Γεωργιάδης, Κ. Χατζηδάκης, Μ. βαρβιτσιώτης, Γ. Κουμουτσάκος, Α. Καραμανλή, Σ. Βούλτεψη, Α. Ασημακοπούλου, Γ. Γιακουμάτος και Κ. Παπακώστα.

Το ΚΚΕ εκλέγει τους Δ. Κουτσούμπα, Θ. Παφίλη και Χ. Κατσώτη.

Από το Ποτάμι φαίνεται να εκλέγονται οι Γ. Ψαριανός, Γ. Αμυράς και Χ. Θεοχάρης.

Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη εκλέγονται η Φ. Γεννηματά και ο Α. Λοβέρδος, από τους ΑΝΕΛ, ο Π. Καμμένος και ο Θ. Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων ο Β. Λεβέντης και ο Γ. Δ. Καρράς και από τη Χρυσή Αυγή ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο Γ. Γερμενής και ο Η. Παναγιώταρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top