Θεοδωράκης: «Έχω επίγνωση των ευθυνών μου»

«Το τι θα αποφασίσουμε θα κριθεί τις επόμενες ημέρες»

​«Ο ελληνικός λαός αποφάσισε τη συνέχιση διακυβέρνησης από την παλιά κυβέρνηση», ανέφερε στη δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σ. Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι δεν μίλησε με τον Α. Τσίπρα μετά την ανακοίνωση της εκτίμησης αποτελέσματος από τη Singular Logic και το ξεκάθαρο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει λόγο�� να μιλήσουν, αφού το Ποτάμι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση.

«Πιστεύαμε ότι η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία αλλά τελικά επιστρέψαμε στο Γενάρη. Το Ποτάμι είναι μακριά από τους στόχους του και αυτό μας δημιουργεί προβληματισμούς για τα λάθη και ειδικά για τον επικεφαλής του. Το τι θα αποφασίσουμε θα κριθεί τις επόμενες ημέρες», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Σημείωσε μάλιστα ότι δεν είναι αισιόδοξ��ς για αυτά που θα έρθουν για τον ελληνικό λαό και τόνισε ότι το Ποτάμι θα είναι παρών στην αντιπολίτευση.

«Δώσαμε μάχη με το 6% για την παραμονή στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να είμαστε χρήσιμοι με το 4%», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και υπογράμμισε ότι είναι αξιοσημείωτο το ποσοστό της αποχής.

«Δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο ότι οι μισοί Ελληνες δεν πήγαν στην κάλπη. Το κόμμα μας δεν είχε μηχανισμό στην περιφέρεια και εκεί ηττήθηκε», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top