Την βοήθεια της Παναγίας ζήτησε ο Καμμένος -"Θα κάνουμε κυβέρνηση με τον Τσίπρα" -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στους δημοσκόπους.Τους είπε "απατεώνες της μεταπολίτευσης"

Την βοήθεια της Παναγίας ζήτησε ο Καμμένος -"Θα κάνουμε κυβέρνηση με τον Τσίπρα" -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

«Προχωράμε με νηφαλιότητα και με ενωμένους τους Έλληνες στη νέα μέρα με στόχο την έξοδο από την κρίση» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος,σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Μας ορίσανε ως εγγυητές για την διακυβέρνηση της χώρας και την ομαλότητα του τόπου. Δίνω την υπόσχεση ότι θα τηρήσουμε την εντολή τους. Από αύριο το πρωί με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουμε σε μια κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια» πρόσθεσε στο μήνυμα του, τονίζοντας ότι θα έρθει η εμπιστοσύνη και η ανάπτυξη στην χώρα.

«Το χθες τελείωσε. Οι Έλληνες θα ενωθούμε με ένα στόχο την Ελλάδα. Ξεκινάει μια νέα μέρα την Δευτέρα» είπε ο κ.Καμμένος και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους, τα στελέχη των ΑΝΕΛ και τους συνεργάτες του, εξαπολύοντας επίθεση στους δημοσκόπους που ήθελαν τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής, κάνοντας λόγο για «απατεώνες της μεταπολίτευσης».

«Εύχομαι η Παναγία να βοηθήσει για να βρούμε οι Έλληνες την ελπίδα και το χαμόγελο ξανά» πρόσθεσε.

«Τα γλέντια στην Μύκονο με τις σαμπάνιες των 60.000 ευρώ και τα πάρτι με τα θαλασσοδάνεια τελειώσανε, όλα αυτά θα γυρίσουνε πίσω, μαζί με τις μίζες των εξοπλιστικών» τόνισε, επιβεβαιώνοντας ότι επικοινώνησε ήδη με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θα συναντήσει απόψε το βράδυ.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top