Βάζει γκάζια ο Τσίπρας για τον σχηματισμό κυβέρνησης: Συνομίλησε ήδη με τον Π. Καμμένο

Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με Ολάντ, Φάινμαν, Αναστασιάδη και Παυλόπουλο

Βάζει γκάζια ο Τσίπρας για τον σχηματισμό κυβέρνησης: Συνομίλησε ήδη με τον Π. Καμμένο

​Την υπόσχεσή του ότι τρεις μέρες μετά τις εκλογές η χώρα θα έχει κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει σκοπό να εκπληρώσει ο Α. Τσίπρας, σπεύδοντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένο αμέσως μετά την ανακοίνωση της εκτίμησης αποτελέσματος α��ό την Singular Logic.

Όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ του Star, Ε. Σαββοπούλου, ο κ. Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Καμμένο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να είναι ο κυβερνητικός του εταίρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα παει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ απόψε το βράδυ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φ. Ολάντ, τον Αυστριακό καγκελάριο Β. Φάινμαν και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδη.

Τηλεφωνική συνομιλία είχε επίσης και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δηλώσεις θα κάνει από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου ήδη έχει στηθεί πανηγύρι από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top