Άγριος καυγάς ΝΔ – Ποταμιού για ένα… status στο Facebook

Ά��αψε φωτιές μια ανάρτηση του Α. Παπαμιμίκου

Άγριος καυγάς ΝΔ – Ποταμιού για ένα… status στο Facebook

​Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και το Ποτάμι, όταν ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το κόμμα του και όχι κόμματα που έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στη Βουλή.

«Καλούμε όλους αυτούς που μέχρι αυτή τη στιγμή σκέφτονταν να ψηφίσουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις όπως το Ποτάμι, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία. Με εξασφαλισμένη την είσοδο του Ποταμιού στη Βουλή, ο μόνος στόχος για όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις πρέπει να είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, έστω και με μία ψήφο. Μόνο έτσι, αύριο το πρωί θα μπορούμε να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Ικανή και αποφασισμένη να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις», έγραψε ο κ. Παπαμιμίκος και προκάλεσε θύελλα από την πλευρά του Ποταμιού που απάντησε με μια σκληρή ανακοίνωση.

«Η δημόσια έκκληση της ΝΔ μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας να μην ψηφίσει ο κόσμος το Ποτάμι, είναι ντροπή για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται δημοκρατικό. Γίνεται κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας και είναι έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία. Ελπίζουμε οι Έλληνες πολίτες να δώσουν τη δέουσα απάντηση. Η Νέα Δημοκρατία απ' ό,τι φαίνεται δεν αλλάζει. Ακολουθεί τις ίδιες παλαιοκομματικές πρακτικές που υπερασπιζόταν και τα χρόνια που κυβερνούσε», αναφέρει ανακοίνωση του Ποταμιού που έσπευσε να καταγγείλει την συμπεριφορά αυτή από την πλευρά της ΝΔ, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top