Μεϊμαράκης: Ο λαός θα διώξει τους δήθεν και το ψέμα

Ιδιαίτερη αναφορά στη γυναίκα από τον πρόεδρο της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Ο λαός θα διώξει τους δήθεν και το ψέμα

Ελάχιστα λεπτά μετά τις 11 και με αρκετό πλήθος να τον περιμένει έξω από το εκλογικό κέντρο έφτασε στο Μαρούσι όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαλαρός και ευδιάθετος, εμφανίστηκε χωρίς γραβάτα και χαιρέτησε πολίτες και οπαδούς του κόμματος του αλλά και την εφορευτική επιτροπή.

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Σήμερα δεν μιλάνε οι πολιτικοί, μιλάνε οι πολίτες με την ψήφο τους και πιστεύω ότι θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια και τους δήθεν. Με την ψήφο τους θα θέλουν να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσουν, μπορούμε και θέλουμε να έχουμε την εμπιστοσύνη ακόμη και αυτών που δεν θα μας ψηφίσουν» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στις γυναίκες, μιλώντας για ένα καλύτερο αύριο «για όλη την οικογένεια και κυρίως για εκείνη που είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας: τη γυναίκα, τη μητέρα, τη γιαγιά, την αγρότισσα, την εργαζόμενη, την άνεργη».

«Απόψε το βράδυ όλοι οι Έλληνες μαζί θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει αύριο με χαμόγελο στα χείλη όλων» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top