ΚΑΛΠΕΣ 2015:Η νέα κυβέρνηση θα πέσει σε 1 χρόνο; Δείτε τι λένε τα άστρα και οι πλανήτες

O ανάδρομος Ερμής και οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τις εξελίξεις

​Η κρίσιμη ώρα της κάλπης πλησιάζει! Μέχρι τώρα οι πολιτικοί «όργωναν» την Ελλάδα με ομιλίες, συζητήσεις και συνεντεύξεις, οι δημοσιογράφοι έριχναν τόνους μελάνι για τα προφίλ των υποψηφίων και τα μέτρα, που πρέπει να υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση, οι δημοσκόποι έκαναν έρευνες και οι ψηφοφόροι άκουγαν υπομονετικά, τώρα ...ήρθε η σειρά των πλανητών να αναλάβουν δράση!

Θα έχουμε σταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού ή μια από τα ίδια; Θα υπάρξει ανάπτυξη ή δεν θα δούμε ποτέ «άσπρη μέρα»;

Ας δούμε τι απαντούν τα άστρα για τα δύο αυτά αγωνιώδη ερωτήματα, που εκ των πραγμάτων θα τίθενται την επόμενη μέρα των εκλογών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «astrology.gr», οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται υπό την επιρροή δύο εκλείψεων, οι οποίες δείχνουν τη σταδιακή αποδόμηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Παράλληλα, ο διελαύνων Ποσειδώνας «προσβάλλει» τους αστρολογικούς χάρτες της Ελλάδας (Μεταπολίτευσης), του Αλέξη Τσίπρα, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας πως οι κορμοί του πολιτικού συστήματος είναι δεμένοι με συμπαντικά νήματα με το πεπρωμένο της χωράς. Τα βασικά στοιχεία που θα επικρατήσουν αυτήν την περίοδο είναι …η θολούρα, η ασυνεννοησία, αλλά και η έλλειψη πλάνου.

Ο πλανήτης που σηματοδοτεί την κυβέρνηση και τις δράσεις της είναι ο Κρόνος Υποθετικός. Από διέλευση θα βρίσκεται στους γενέθλιους άξονες της Ελλάδας Ηλίου / Βόρειου Δεσμού και Ωροσκόπου / Βουλκάνους που δείχνει ότι δεν… θα επιτραπεί στη χώρα να χαλαρώσει, ενώ παράλληλα θα γίνουν αλλαγές στον δημόσιο τομέα. Ακόμη, δείχνει το σχηματισμό ενός κυβερνητικού συνασπισμού, ο οποίος όμως δεν θα μπορέσει να μακροημερεύσει. Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Μαΐου του 2016 και ως το τέλος Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου ο διελαύνων άξονας Κρόνου Υποθετικού / Άδμητου θα βρίσκεται στο γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της Ελλάδος, ενεργοποιώντας δυσμενή μεσοδιαστήματα, κάτι που σηματοδοτεί μια περίοδο κυβερνητικής ασυμφωνίας, πολιτικού αδιεξόδου και τελικά πτώση της κυβέρνησης.

Και τι γίνεται με την ανάπτυξη; Πέφτει στο κενό;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανεξάρτητα από τις ασταθείς πολιτικές εξελίξεις, το σύμπαν επιφυλάσσει θετικές αλλαγές για τη χώρα, αφού από τις 22/12/2015 και για τα επόμενα τρία χρόνια ο διελαύνων Απόλλων θα βρίσκεται σε επαφή με τον γενέθλιο Ήλιο της, σηματοδοτώντας μια περίοδο ανάπτυξης και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου, παρά την παγκόσμια δυσμενή κατάσταση που θα επικρατήσει.

Ως εκ τούτου, η επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει τη χώρα με έναν «κερδισμένο» που θα σχηματίσει κυβέρνηση, απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο άμεσης επανάληψης των εκλογών, αλλά όχι την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μετά από μήνες. Συνάμα, το πλανητικό σκηνικό σε συνδυασμό με την πολιτική πρωτοβουλία δείχνει ότι θα έχουν πέσει οι σπόροι για την ανάπτυξη, διαμορφώνοντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top