Μεϊμαράκης στις γυναίκες της ΝΔ :Κατηγορούμενος και όχι κατήγορος ο Τσίπρας

Κάλεσμα να μην υπάρξει χαμένη ψήφος στην τελευταία προεκλογική ομιλία

Μεϊμαράκης στις γυναίκες της ΝΔ :Κατηγορούμενος και όχι κατήγορος ο Τσίπρας
«Κύριε Τσίπρα είστε κατηγορούμενος και όχι κατήγορος» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης μιλώντας σήμερα το απόγευμα στις οργανώσεις γυναικών του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι αν τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έστω και μία ψήφο παραπάνω δεν θα σχηματισθεί κυβέρνηση. «Εάν την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει με μια ψήφο διαφορά, την Δευτέρα, ακόμα και αν σχηματίσει κυβέρνηση, μέσα σε λίγες βδομάδες θα καταρρεύσει» υποστήριξε.

Διευκρίνισε επίσης ότι η ΝΔ δεν παρακαλά τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία. «Αν δεν θέλουν θα πορευτούμε μόνοι μας. Θέλουμε εντολή τουλάχιστον για μία τριετία» ανέφερε.

Ο κ. Μεϊμαράκης απηύθυνε κάλεσμα να μην υπάρξει «χαμένη ψήφος»: «Δεν αντιλαμβάνομαι Έλληνες δημοκράτες και με λογική, να δίνουν ψήφο χαμένη σε ναζιστικά μορφώματα ή σε σχήματα που δεν ξέρουμε πώς μπορούν να συνεργαστούν. Δεν επιτρέπεται σε καμία να μην κρίνει τη χρησιμότητα της ψήφου της και να την αφήσει να την πάρει το Ποτάμι ή το τρενάκι του Καμμένου».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top