Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Αλέξη… δεν θα σε παρακαλέσουμε κιόλας!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υλοποιήσει τη συμφωνία»

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Αλέξη… δεν θα σε παρακαλέσουμε κιόλας!

Την προειδοποίηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υλοποιήσουν τη συμφωνία εάν είναι και πάλι κυβέρνηση απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας δεν το πιστεύει, δεν έμαθε από τα λάθη του, δεν ελέγχει το κόμμα του και δεν διαθέτει τις δεξιότητες που απαιτούνται από έναν κυβερνήτη» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για το δημόσιο τομέα και υποστήριξε ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα δράσης που είχε ξεκινήσει ο ίδιος ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στους αναποφάσιστους να στηρίξουν τη ΝΔ: «Τη Δευτέρα το πρωί όλοι θα βρεθούμε στη νέα πραγματικότητα που ουσιαστικά θα καθορίσουν οι σημερινοί αναποφάσιστοι. Πιστεύω ότι θα το κάνουν με καθαρό μυαλό και επίγνωση των δεδομένων. Πιστεύω ότι θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία βάζοντας πλάτη ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «ορυμαγδό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και πρόσθεσε ότι αν και η οικονομία μας είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ’ ότι πριν 9 μήνες, «μπορεί κάτι καλό να έχει προκύψει για τη χώρα: μια ευρεία κατανόηση για το τι απαιτείται να κάνουμε προκειμένου να ορθοποδήσει η χώρα».

Αναφερόμενος, τέλος, στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση νίκης της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είπε «θα είναι χρήσιμος και ευπρόσδεκτος, σίγουρα όμως δεν θα τον παρακαλέσουμε κιόλας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top