Πολύ μπροστά η ΚΝΕ: Έφτιαξε προεκλογικό σποτ με το Game of Thrones! Δείτε το

Με χολιγουντιανό καπιταλιστικό ΒΙΝΤΕΟ ζητούν την ψήφο του λαού!

​Χολιγουντιανές διαστάσεις στην προεκλογική εκστρατεία έδωσε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου!
Τα στελέχη της ΚΝΕ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν πλάνα, ήρωες και χαρακτηριστικές ατάκες από τη δημοφιλή δραματική σειρά φαντασίας «Game of Thrones», προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Κουτσούμπα και ΚΚΕ.

Η ΚΝΕ, αφού μας προειδοποιεί ότι ο χειμώνας έρχεται, πήρε την φράση "Valar morghulis", την οποία χρησιμοποιεί η Άρυα Σταρκ στις καθημερινές προσευχές της για όλους τους εχθρούς που θέλει να εξοντώσει, αλλά αντί να βάλει υπότιτλο την … κανονική μετάφραση, που σύμφωνα με τα βιβλία του George RR Martin, σημαίνει ότι «όλοι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν», έγραψε «τα μνημόνια πρέπει να πεθάνουν».

Γενική Πλοκή

Η ιστορία αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Γουέστερος από τον Αίγκον τον Κατακτητή σε έναν κόσμο διαφορετικό από τον δικό μας. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μία σειρά από γεγονότα ανατρέπει την πολιτική κατάσταση και πυροδοτεί τον Πόλεμο των Επτά Βασιλέων. Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι από όλα: το Παιχνίδι του Στέμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top