Το έκανε και αυτό: Ο Βαρουφάκης πήγε σε Eurogroup χωρίς τον φάκελο των ελληνικών θεμάτων

Του τον έστειλαν με το ταχυδρομείο

Το έκανε και αυτό: Ο Βαρουφάκης πήγε σε Eurogroup χωρίς τον φάκελο των ελληνικών θεμάτων

​Ο Γ. Βαρουφάκης ξεχώρισε ως υπουργός Οικονομικών για την απαράμιλλη άνεσή του και το χαλαρό του στυλ. Όμως η πολλή χαλαρότης του βγήκε ξινή, αφού στο κρίσιμο Eurogroup που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στη Λετονία, μπήκε στην αίθουσα χωρίς να έχει μαζί του τον φάκελο με τις ελληνικές θέσεις.

Όπως αποκαλύπτει ο Μικροοικονομικός στα Νέα, με το που κατάλαβε την γκάφα του ειδοποίησε το υπουργείο Οικονομικών και έδωσε εντολή να αποσταλεί αμέσως ο φάκελος. Για κακή του τύχη όμως όπως σημειώνει η στήλη, οι συνεργάτες του τον ενημέρωσαν ότι θέλει τρεις μέρες να φτάσει ο φάκελος από το ταχυδρομείο και ότι από τον προϋπολογισμό έχουν κοπεί τα κονδύλια για ταχυμεταφορές.

Και επειδή η… οργάνωση φαίνεται δεν ήταν και το καλύτερο προσόν του τέως υπουργού, δεν υπήρχε αντίγραφο του φακέλου, ούτε σε κάποιον υπολογιστή, ώστε να του σταλεί με email.

Τελικά το… μέσον δούλεψε και στην περίπτωση του Βαρουφάκη, αφού κάποιος από το υπουργείο βρήκε έναν γνωστό στα ΕΛΤΑ και του έστειλε τον φάκελο στη Ρίγα με κόστος 168 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top