Βεν��ζέλος: «φαντασθείτε τι θα γινόταν εάν έκανα εγώ διακοπές σε σπίτι εφοπλιστή»

Βολές κατά Τσίπρα και για την υπόθεση Φλαμπουράρη

«Φανταστείτε να είχα κάνει εγώ τις θερινές μου διακοπές στο Σούνιο, σε μια έπαυλη την οποία κάποιος εφοπλιστής έχει νοικιάσει σε έναν επιχειρηματία που ασχολείται με τον καλλωπισμό ανθρώπων οι οποίοι έχουν ανάγκη από τεχνητά μαλλιά και με φιλοξενεί με την οικογένειά μου. Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει, ή τι θα είχε γίνει για τον κ. Μεϊμαράκη, ή για την κυρία Γεννηματά, ή για οποιονδήποτε άλλον» τόνισε αιχμηρά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον TV100 της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βενιζέλος σχολίασε και τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Φλαμπουράρη. «Ο κ. Τσίπρας όσες ��ορές πήγε να δημιουργήσει θέματα ηθικής τάξεως βρέθηκε να είναι απολογούμενος. Και δεν βάζει μυαλό. Το έπαθε στη Βουλή αρκετές φορές» σχολίασε «Το ηθικό πλεονέκτημα είναι ένα ψευτοηθικολογικό πλεονέκτημα. Όποιος επικαλείται την ηθική του και την πίστη του, κρύβει από πίσω του κάτι» ισχυρίσθηκε.

Ο ίδιος αμφισβήτησε και τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού και έθεσε το ερώτημα: «Δηλαδή τι μας λέει ο κ. Φλαμπουράρης; Ότι με το που έγινε Υπουργός μπήκε ο γιος του στο Δ.Σ. της εταιρείας και μεταβίβασε τις μετοχές σε ένα νέο άνθρωπο, φίλο δικό του και του κ. Τσίπρα, και έπαψε να έχει ενδιαφέρον για την εταιρεία αυτή, έπαψε να ασχολείται και ότι ανεξαρτήτως του πότε άλλαξε η μετοχική σύνθεση και εάν είναι έγκυρο ή εάν είναι εν��εχομένως νοθευμένο το έγγραφο αυτό, το ιδιωτικό συμφωνητικό, ο ίδιος από μακριά, αδιάφορος, δεν ασκεί καμία επιρροή, δεν ασχολείται με το τι κάνει αυτή η εταιρεία, ή η εταιρεία του, που είναι το έργο της ζωής του, που είναι η δουλειά του, που είναι η περιουσία του, τι κάνει στα δημόσια έργα;»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top